HTML

konzervmacsó

sültpaprika pitában

2009.07.21. 10:22 :: konzervmacso

Az megvan a Keresztapából (a könyvből), amikor Santino beletunkol egy darab kenyeret a Mama sültpaprikájába? Innen jött az ötlet egy végtelenül szimpla, pár perc alatt elkészülő vacsorához.
Felcsíkozol néhány paprikát kisujjnyi darabokra, olívaolajon megsütöd, aztán beletöltöd a fagyasztóból elővett pitakenyerekbe.* Fűszerek ízlés szerint, ahogy szokás, de sóval és borssal a legjobb - dominálhat a paprika íze. Ha bonyolítani akarod, felvágsz mellé egy kis fej hagymát vagy pár deka gépsonkát.

* Mindig legyen egy csomag pitakenyér a fagyasztóban. Kevés helyet foglal, bármihez jó - a leglebutítottabb megoldás úgy szól, hogy kockázol bele sajtot (vagy bármit, amit találsz), utána szórsz valamilyen zöldfűszert, és belököd a mikróba.

Szólj hozzá!

Címkék: egyszerű

A bejegyzés trackback címe:

https://konzervmacso.blog.hu/api/trackback/id/tr221258276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása