Nagyjából az aminek hangzik, szóval teljesen felesleges elmondani, hogy miben készítsd el vagy mikor sózd meg. Ha azon a szinten tartasz, hogy ezt akarod csinálni, mert viccesnek hangzik, akkor képes vagy önállóan meghatározni a fűszereket és a sütés hosszát.
A tapasztalatok a következők:
- Ne két személyre dolgozz. Egy (sőt, másfél) kiló hús alatt nem tudsz elég spagettit tölteni bele, a felesleget mellé kell tenned, és az nem nézi ki olyan jól.
- Nem tudod elég al dentére főzni a tésztát, hogy ne puhuljon túl sütés közben. A menzai hangulaton segít a fokhagyma. Sok fokhagyma.
- Fűszerezd meg jobban és süsd tovább, mint eredetileg tervezted.
Paradicsomos spagettivel töltött dagadó
2009.05.01. 15:28 :: konzervmacso
Szólj hozzá!
Címkék: hús tészta
A bejegyzés trackback címe:
https://konzervmacso.blog.hu/api/trackback/id/tr81070244
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.