HTML

konzervmacsó

Paradicsomos spagettivel töltött dagadó

2009.05.01. 15:28 :: konzervmacso

Nagyjából az aminek hangzik, szóval teljesen felesleges elmondani, hogy miben készítsd el vagy mikor sózd meg. Ha azon a szinten tartasz, hogy ezt akarod csinálni, mert viccesnek hangzik, akkor képes vagy önállóan meghatározni a fűszereket és a sütés hosszát.
A tapasztalatok a következők:
- Ne két személyre dolgozz. Egy (sőt, másfél) kiló hús alatt nem tudsz elég spagettit tölteni bele, a felesleget mellé kell tenned, és az nem nézi ki olyan jól.
- Nem tudod elég al dentére főzni a tésztát, hogy ne puhuljon túl sütés közben. A menzai hangulaton segít a fokhagyma. Sok fokhagyma.
- Fűszerezd meg jobban és süsd tovább, mint eredetileg tervezted.
 

Szólj hozzá!

Címkék: hús tészta

A bejegyzés trackback címe:

https://konzervmacso.blog.hu/api/trackback/id/tr521070244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása