HTML

konzervmacsó

квас

2009.05.23. 19:45 :: konzervmacso

Az Arbat delikátban a Nemiroff és egy tár ruszki túrórudi mellé végül vettem kvászt is (gyk. szénsavas rozslé). Nem olyan rossz, mint ígérték. Állítólag a moszkvai utcákon lajtoskocsiból mért változat íze a fáradtolaj és céklalé keverékére emlékeztetett.
A PET-palackos Monasztirszkij kvásznak leginkább korhadtkenyér-szaga van, de mintha tényleg éreznék némi szénhidrogént benne - biztosan az E150d és E211 játéka ez. Az utóíz meghatározhatatlan, de egy II. vh. szovjet harckocsizó() heti fürdés utáni első verítéke hagyhatott ilyen emléket a szájban.
Alkoholt nem tartalmaz, szénsavat viszont igen. A szénsav az új alkohol, mindent eltakar. Nélküle sokkal szarabb lenne, ld. pl. az éjszakára a konyhapulton felejtett Pepsit.
Napi két pohárnál többre képtelen vagyok.

Szólj hozzá!

Címkék: nemalkohol

A bejegyzés trackback címe:

https://konzervmacso.blog.hu/api/trackback/id/tr601139658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása